Kracht in Zuid Holland

Uw initiatief in beeld
De Optimisten

Wij zijn op weg naar een zelforganiserende samenleving waarin het delen van tijd, kennis, kunde, ruimte, handen, geld en materieel steeds minder hiërarchisch en steeds meer via netwerken plaatsvindt.
Deze vitaliteit gaan we een impuls geven. Wij gaan mensen, die vanuit eigen kracht en passie succesvolle initiatieven hebben ontwikkeld die van belang zijn voor een betekenisvolle samenleving en economie, op een bijzondere manier in beeld te vatten.

Het resultaat is een unieke, interactieve en reizende fototentoonstelling van mensen met lef, durf, passie. Echte optimisten, die om tot duurzame doorgroei van hun initiatief te komen, belemmeringen hebben overwonnen en kansen hebben gegrepen.

Bent u zo iemand? Woont u in Zuid-Holland? Reis dan mee in onze tentoonstelling. Vertel wie u bent, wat uw kracht is en welk initiatief u bent gestart.

Uit de aanmeldingen wordt een keuze gemaakt. De geselecteerden worden uitgenodigd voor een fotoshoot in hun eigen omgeving, vormgegeven door de bekende fotograaf Jasper Zwartjes. Vanzelfsprekend krijgt u een speciale uitnodiging voor de opening van de fototentoonstelling “De Optimisten”. En voor het “Kracht in Zuid Holland Café” dat tijdens de opening plaatsvindt, waar samen met vertegenwoordigers van overheden en bedrijven de mogelijkheden en barrières bij het realiseren van initiatieven zichtbaar worden gemaakt en toekomstwensen gericht op duurzame doorgroei verder worden gebracht. Waar wij met elkaar een ‘social deal’ gaan sluiten.

Reserveer alvast de datum van de opening in uw agenda: 4 juli 2013 in de middag in Rotterdam.

Aanmelden? Ga naar >>

U kunt uw initiatief aanmelden voor 3 juni as.

Voor meer informatie over Kracht in NL ga naar www.krachtinnl.nl

Of kent u zo iemand?Deel dit bericht dan met wie u op het oog hebt.

Co-creatie"Kracht in Zuid-Holland” is een initiatief van Kracht in NL, in co-creatie gerealiseerd met de Gemeente Den Haag en Gemeente Rotterdam.

Gemeente Den Haag Gemeente Rotterdam
Kracht in Nederland
Volg op Twitter | Vriend op Facebook | Stuur door naar een vriend

open.php?u=dc9969113a169030b240d4300&id=1ceea786ef&e=e82222c440Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: