Activiteiten @Meevaart-Evenaar: van buurtfilmpjes tot Limburg

Bericht vanuit de Meevaart:


Bij deze wat aankondigingen van activiteiten die de komende tijd in de Meevaart of de Evenaar plaats vinden, en enige mededelingen van huishoudelijke aard. De artikelen zijn te vinden op www.meevaart.nl, onder ‘nieuws’.

– In de Indische Buurt worden veel filmpjes en video’s gemaakt. Colour AV heeft hier een project van gemaakt. Vrijdagavond 26 aprilkan je vanaf 18.00 in de huiskamer van de wijk in de Meevaart gratis komen kijken naar het resultaat. Met soep!

VaarMee! ging in april naar Bolivia, en op onze website kan je een kleurrijk verslag daarvan terugvinden. Ook openden we op 19 april onze tweede locatie, de Evenaar, en dat werd een kinderrijk feestje. Beide artikelen zijn geschreven en ruim van beeld voorzien door Mustapha el Jarmouni, onze nieuwe freelance sterreporter.

– En VaarMee! gaat op vrijdag 10 meinaar…Limburg! We zoeken nog programma-onderdelen, en vragen de hele buurt om mee te denken hier over.

Meevaart MuziekCafé, dat wil uitgroeien tot HET open muziekpodium van de wijk, organiseert haar tweede open avond op vrijdag 3 mei, om 20.00. Kom dus meespelen, of meeluisteren.

– Onlangs, in de Week van de Indische Buurtin de laatste wintermaand, hebben meer dan 500 buurtbewoners zich uitgesproken over de belangrijkste thema’s die zich voordoen in dit deel van Amsterdam. De resultaten hebben we in een analytisch en een beeldverslag vastgelegd, samen met stadsdeel Oost. Lees dit item bij ons online, het gaat over je toekomst.

– Wil je weten wie er tegenwoordig allemaal activiteiten ontplooien in Meevaart en Evenaar? Dat kan, we hebben degebruikerslijst, te vinden op www.meevaart.nlonder ‘community’, flink geactualiseerd. Met waar mogelijk links naar hun websites.

OPROEP Meevaart Communicatie zoekt per direct een vrijwillige tekstvaste eindredacteur voor 8 uren per week. Je gaat alle tekst die de stichting MOG naar buiten brengt redigeren, en je hebt de hoofdredactie op de digitale nieuwsbrief. Je kunt werken in de huiskamer van de wijk of vanuit huis. Er zijn doorgroeimogelijkheden. Mail je interesse naar communicatie

MEDEDELING Op 30 april en 19 mei, 1e Pinksterdag, zijn wij, net als jij, ook vrij, en Meevaart en Evenaar zijn dan dus dicht. Onze zomervakantie is ook al bekend: van 22 juli tot en met 14 augustus nemen wij een adempauze.


Met hartelijke groet,

Meevaart-Evenaar communicatie.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: