Samen Indische Buurt Festival: vrijwilligers gezocht! @Javastraat @IndischeBuurt @Stadsdeel_Oost #buurtkracht #burgerkracht

Bericht van Samen Indische Buurt Festival:

Op 15 juni organiseert stichting IBIB voor de vijfde keer het Samen Indische Buurtfestival in en rond de Javastraat. Hierbij is alle hulp meer dan welkom! We zoeken mensen voor een heel uiteenlopend takenpakket. Er kruipt heel wat werk in het in elkaar steken van een buurtfestival, maar met een enthousiast vrijwilligersteam wordt dit eens zo leuk! Hieronder een overzicht van de verschillende taken die we in de aanbieding hebben:

Ter voorbereiding van het festival moeten er flyers rondgedeeld worden, en er moeten posters worden opgehangen, zodat er zoveel mogelijk volk naar het festival zal komen. Het is ook leuk als we samen een grote pijl kunnen maken, die het festival aanduid. Ook moet het festival opgebouwd worden. Er moeten kramen gezet worden, zodat de buurtplannen zich kunnen presenteren.

Tijdens het festival zijn er ook heel wat taken te volbrengen. Zo hebben we mensen nodig die helpen bij de catering. Zij voorzien de maaltijden voor de vrijwilligers en voor de artiesten. Ook zijn er vrijwilligers nodig voor de artiestenbegeleiding. Zij zullen de artiesten op passende wijze ontvangen en hen wegwijs maken op het festival. Op het festival zijn er ook kinderactiviteiten, tijdens deze momenten zijn er ook vrijwilligers nodig om dit in goede banen te leiden. Hetzelfde geldt voor de sportactiviteiten. Het is ook altijd leuk om de dag op foto vast te leggen. We zoeken dus ook vrijwilligers die hier geïnteresseerd of goed in zijn.

Heb je interesse in één van deze taken of heb je zelf een leuk idee voor op het festival, maar past het niet binnen een van de bovengenoemde categorieën? Stuur dan zeker een mailtje naar lisa.

Wij zien jullie graag allen terug op 15 juni. Samen kunnen we er voor zorgen dat de Indische buurt er weer een sfeervolle dag van kan maken!Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: