Pluggen, makkelijker dan je denkt. Impressie van de nieuwste RollingStone

PLUG de dag bij ‘De Wissel’ (de Baarsjes, Amsterdam), een bericht van Birgit Oelkers:

Vorige week hebben we de RollingStone geplugd in de voormalige school ‘De Wissel’ in de Baarsjes in Amsterdam. We waren te gast bij PLUG de dag, een ‘community van 400 nieuwsgierige professionals die op onverwachte gastlocaties in de stad samen werken en ontdekken’. Het thema deze keer? ‘Professionaliseren zonder institutionaliseren, hoe doe je dat?’. Het antwoord: blijf doorgaan met vinden wat je niet zoekt. (…) nieuwsgierig naar de reis van vraag naar antwoord [?]. Daarover kun je lezen in bijgevoegde impressie. Belangrijkste uitkomst van deze RollingStone: ga meer pluggen! Je kunt er zo mee beginnen. Of je nou ambtenaar bent, pensionado, illusionist, tandarts, architect of liefdewerkeroudpapier. De impressie geeft je daarvoor de nodige handvatten, powered bij PLUG de dag. Dus. Wat let je nog?

Plugze!

Birgit Oelkers

RollingStone PLUG de dag, 6 maart 2013.pdfCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: