Juryleden buurtplannen Indische Buurt gezocht #burgerkracht #buurtkracht #participatie via @Stadsdeel_Oost

Juryleden buurtplannen Indische Buurt gezocht

Bewoners en ondernemers uit de Indische Buurt met een goed plan voor de buurt kunnen tot 1 mei 2013 hun buurtplan indienen. Het kan van alles zijn zolang het gaat om kleinschalige initiatieven waarmee mensen in de Indische Buurt op vrijwillige basis samen aan de slag gaan en iets nieuws leren.

Een jury van bewoners uit Oost beoordeelt de buurtplannen. Kent u de Indische Buurt goed en lijkt het u interessant om ongeveer vier avonden (tussen 8 mei en 21 juni) en tijdens het Samen Indische Buurtfestival op 15 juni bij elkaar te komen om de binnengekomen aanvragen te beoordelen? Graag! Neemt u dan contact op met Rob van Veelen, participatiemakelaar bij stadsdeel Oost tel r.van.veelen. Informatie over het aanvragen van buurtplannen: www.samenindischebuurt.nl.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: