Flyer, poster en website Sumatra in de Lente 22, 23 en 24 maart 2013

Sumatra in de winter!

Beste deelnemers aan, geïnteresseerden in en buurtbewoners van de Sumatrabuurt en Sumatra in de Lente;

Volgend weekend is het zover, Sumatra in de Lente vindt dan plaats van 22 tot en met 24 maart op het Sumatraplantsoen. Zelden was er een voller of completer programma in nauwelijks 48 uur op 1 pleintje: groen, sport&spel, theater, film, musical, dans. live muziek, diner, hapjes en borrel.

In de bijlage vind je de flyer en de poster met het verdere programma. Zou je deze verder willen verspreiden, digitaal en misschien wel een printje maken en ophangen? Verder hebben we hier deze vrijdag de 16e in Meevaart 5.000 a5flyers en 100 a3 posters liggen – dus kom er wat halen en verspreidt ze samen met ons alsjeblieft?

En..we hebben toch een website, je kunt kijken op en mensen verwijzen naar

en via twitter:

  • @sumatraindewinter

Wil je ons helpen, van tevoren of in dat weekend? Mail mij dan even, wanneer je kunt en wat je wilt doen, goed? Het weer belooft heerlijk te worden en de belangstelling in de wijk is groot. Zo koud en nat als bij SIDW kan het hoe dan ook niet worden ;-). Wil je ergens voor reserveren (dinnershow met live muziek zaterdag 1 euro, zondagfilm 0,50 ct): marktoke.

Tot vrijdag, zaterdag en zondag, met lentegroeten, René Janssen.
namens stichting 020 / Soulieman (projectleiding); en Maria, productieleiding.

SIDLflyer1.1print.pdf

SIDL poster1.0print.pdfCategorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: