Burgerinitiatieven Indische buurt 2003-2012

Vergelijk met onze acties uit 2003. Toen was ik lid van de stadsdeelraad Amsterdam Zeeburg en was Astrid Kuiper een actieve bewoner. Nu is zij fractievoorzitter van GroenLinks Amsterdam Oost en ben ik een actieve bewoner van de Indische Buurt.

Zaterdag 29 november 2003

Groot succes eerste dag Buurtbijeenkomst IB

img/buurtbijeenkomst_IB_2010_001[tip: klik op de fototjes] De eerste dag van de Buurtbijeenkomst Indische Buurt 2010 is een enorm succes geweest. De bijeenkomst is een initiatief van Astrid Kuiper, Lennert Bohmer en Jeroen Frissen, actieve bewoners van de Atjehstraat en van de Delistraat. Het initiatief wordt ondersteund door Woningcorporatie de Dageraad en door het Stadsdeel Zeeburg. Toen de bijeenkomst begon vanochtend rond 10.00 uur was ik gelijk onder de indimg/astrid_kuiper_001ruk: ruim 80 aanwezigen, migranten en niet-migranten, veel Marokkanen, ouderen, jongeren, vrouwen, mannen, gehandicapten, hobos. De bijeenkomst is mogelijk gemaakt door de inzet van de jongeren van het centrum De Mix. De politiek is aanwezig: wethouders Jan Hoek en Fatima Elatik, enkele (duo)raadsleden: Mohamed Bouchaibi (AA/De Groenen), Trinet Onvlee, Jeroen Frissen en ikzelf (GroenLinks). Ambtenaren zijn er ook alsmede de politie, de woningcorporaties (Dageraad en Eigen Haard), het opbouwwerk (Maarten Dahmen), Landelijk Samenwerkingsverband Aandachtswijken/LSA (André van Vught & Hans Haubrich).


Categorieën:alii

Tags: ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: