Nederland Opent! van @CarlienRoodink #OpenData #SlimmeStad #Creativiteit #Transparantie #burgerkracht

De publicatie Nederland Opent! van Carlien Roodink is vanmiddag om ca 15.15 uur aan Constantijn van Oranje uitgereikt tijdens de bijeenkomst "Slimme Steden, Verhalen uit de Praktijk" (http://www.dezwijger.nl/page/64933/nl).

Naast de fysieke uitgave is er heel veel tijd en energie gestoken in een online publicatie, te vinden op http://ebook.nederlandopentdata.nl/. Het

‘theme’ van deze publicatie is gebouwd door MediaRepublic die het theme gratis ter beschikking gaat stellen aan de WordPress community, geheel en al in de geest van de open data en open source gedachte.

Via de site ebook.nederlandopentdata.nl tref je meerdere opties aan om het boek te benaderen: bestelling van het boek via print on demand (geen hard cover, het exemplaar dat ik je toestuur is dus uniek), download van de pdf of toegang tot het flip over boek. Je kunt ook gewoon de tekst vanaf de site zelf lezen.Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: