Zilveren Pluim voor Kleurrijk Welzijn

Jordaan, North Holland, Netherlands

Uitreiking Zilveren Pluim

In de grote zaal van Felix Meritis ontvangt het team van MOVISIE / het Oranje Fonds de Zilveren Pluim voor haar website http://www.kleurrijkwelzijn.nl.  De Zilveren Pluim is een aanmoedigingsprijs van Art.1 en de ASN-bank. Met de Zilveren Pluim wil de ASN-bank aanstormend mediatalent of uitzonderlijke media-initiatieven belonen die een positieve invloed hebben op de beeldvorming over de multiculturele samenleving. De nominaties voor de Zilveren Pluim zijn bepaald door Art. 1, de landelijke vereniging ter voorkoming en bestrijding van discriminatie. Kleurrijk Welzijn is een co-productie van MOVISIE en het Oranje Fonds.

Websites:

Redactie Kleurrijk Welzijn. Foto: Jaap Maars

Redactie Kleurrijk Welzijn. Foto: Jaap Maars

Op de foto van links naar rechts: Martin Zuithof, Claudia Kamergorodsky, Michelle Jacobs, Mellouki Cadat, voorlichtster Oranje Fonds, directeur Oranje Fonds Ronald van der Giessen, projectleider Harry Mertens.Categorieën:Cultuur, Moi, Movisie, Multiculturele samenleving, Welzijn

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: