Marcouch debatteert met Marokkaanse gemeenschap

Gesignaleerd: “Zondag 19 oktober vanaf 13.30 uur debatteert stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch in Den Haag met ondermeer Mohamed Mohandis (Gouda, PvdA), Salima Belhaj (Rotterdam, D66) en Mohamed Rabbae (GroenLinks) over zijn voorstel voor een beschavingsoffensief onder ontspoorde Marokkaanse jongens. Marcouch benadrukt dat het voor de oplossing belangrijk is dat goedwillende en goed functionerende Marokkaanse Nederlanders onderkennen dat sprake is van een culturele component en zal vertellen wat hij bedoelt met beschavingsoffensief. Organisatie: Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland SMN. Locatie: Museum voor Communicatie, Den Haag.”Categorieën:alii

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: