Theaterbattle

Leuk! Mijn nicht doet mee.

Theaterbattle 9/24/2007 – krantenartikel ZEEBURG/DE BAARSJES – Voor een theaterstuk of musical moet vaak gerepeteerd worden, maar voor de steeds populair wordende theatersport is juist improvisatie belangrijk. Snel reageren op een woord of een gebeurtenis: dat is waar het allemaal om draait. In de Indische Buurt ‘strijden’ jongeren sinds een paar maanden met elkaar op het toneel om nog sneller te reageren op situaties. Over een half jaar moeten zij het opnemen tegen jongeren uit De Baarsjes. Dan vindt er namelijk een grote theaterbattle tussen Oost en West plaats.

Theaterbattle

Tags van Technorati: ,,


Categorieën:Theater

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: