Jan de Wild (MOVISIE): ‘Wmo moet nu echt landen in de gemeenten


Zorg+Welzijn:

19 JUN 2008

“Gemeenten moeten hun welzijnsbeleid vernieuwen. Dat stelt staatssecretaris Bussemaker (VWS) in haar ‘Derde voortgangsrapportage Wmo’, die begin deze maand verscheen. ‘Voortdurend dreigt een smalle definitie van welzijn te domineren. Het gaat erom om vast te houden aan een brede Wmo-visie‘, vindt Jan de Wild, directielid van MOVISIE.

Door Martin Zuithof – Staatssecretaris Bussemaker schetst in de ‘Derde voortgangsprapportage Wmo’ een reeks gunstige ontwikkelingen rondom de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Gemeenten ontwikkelen veel nieuw beleid, de participatie via de Wmo-raden is toegenomen en er zijn tal van interessante initiatieven als de armoedeteams in Roosendaal en Tilburg en het voorzieningenwarenhuis in Almere.” Lees verder bij Zorg+Welzijn.Categorieën:Movisie, Welzijn, Zorg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: